Zvolte si typ nemovitosti

Nemovitosti

Celkem 45 fotografií, zobrazit všechny
Operace:
Prodej

Moderní rodinný dům, tepelné čerpadlo, klimatizace, sauna a vinný sklípek.

Adresa:
Litvínovice
SLEVA
Cena:
14.499.000 ,- cena je včetně provize s DPH
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji moderní rodinný dům o velikosti 4kk, s terasou, garáží a parkovacím stáním, vzrostlou zahradou a malým okrasným jezírkem. Dům se nachází v jihozápadní části žádané lokality Litvínovice a je koncipován do několika zón, které jsou navzájem velmi dobře provozně propojené. Vstupní část je situována po levé straně domu a odděluje prostorný obývací pokoj s kuchyní od klidové zóny ložnice se šatnou a koupelnou (ložnice má výhled do zahrady), tato část domu je pod samostatným zabezpečením a je v ní zabudován masivní trezor. Srdce domu je tvořeno výše uvedeným obývacím pokojem, jídelnou, kuchyní a spíží, obývací pokoj je snížen o tři schody. Celá společenská místnost má prosklenou stěnu s výhledem do zahrady, která poskytuje naprosté soukromí při pohledu z ulice či ze sousedních domů. Nechybí ani venkovní terasa s pergolou po celé délce společenské části domu, která v letních měsících nabízí další obytný prostor. V přízemí patrové části domu rovněž najdete technické zázemí (prádelna, kotelna, garáž, koupelna, spíž, WC). V přízemí se dále nachází i vstup do podzemního vinného sklepa. Dvouramenné schodiště vás zavede do patra, kde najdete dva dětské pokoje, koupelnu, WC a šatnu. V domě se dále nachází sauna s odpočívárnou.
Vytápění domu (převážně podlahové topení), ohřev teplé vody a pasivní klimatizaci zajišťuje tepelné čerpadlo (vrt 65 m), země-voda, centrální vysavač je samozřejmostí, rovněž tak trojskla v oknech a prosklené stěně do zahrady. Dům je zděný (cihly Heluz).
Celková plocha pozemku je 620 m2, zastavěná plocha domu je 196 m2 a užitná plocha je 356 m2. Dům je vhodný pro rodinu s dětmi, která hledá komfortní a promyšlené bydlení v blízkosti Českých Budějovic v žádané lokalitě a zároveň uvítá soukromí vzrostlé zahrady. V obci Litvínovice se nachází veškerá občanská vybavenost, škola, školka, supermarket, MHD, vzdálenost od Českých Budějovic je 2 km. Dům je k nastěhování do měsíce od jeho předání. 

Je zobrazena přibližná poloha nemovitosti, adresa:
Litvínovice, okres České Budějovice
Číslo nemovitosti:
00815
Operace:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Typ domu:
Rodinný dům
Adresa:
Litvínovice
Rok kolaudace:
2008
Konstrukce:
Cihlová
Stav objektu:
Velmi dobrý
Umístění objektu:
Klidná část obce
Plocha zastavěná:
196 m2
Plocha pozemku:
620 m2
Dopravní dostupnost:
MHD
Elektřina u nemovitosti:
230v
Vodovod:
Dálkový vodovod
Kanalizace:
Veřejná kanalizace
Sklep:
Ne
Balkon:
Ne
Terasa:
Ne
Parkování:
Venkovní stání
Výbava:
Kuchyňská linka, Sklep, Terasa, Zahrada, Venkovní stání
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Vydaný certifikát:
C - Úsporná

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Makléřka:
realitní makléř: Monika Němcová, MBA
Mgr. Monika Němcová, MBA
telefon: +420 777 121 266
monika.nemcova@atkinson.cz

Nastartuje s námi Vaší kariéru

Chtěli jste vždy pracovat v oboru nemovitostí a sami nemáte odvahu? Máte chuť stát se součástí dobrého týmu založeného na vzájemné spolupráci a podpoře? Nabízíme práci v sehraném kolektivu i možnost kariérního postupu. Podmínkou je plynulá znalost anglického jazyka slovem i písmem, orientace na trhu nemovitostí a celkový přehled a hlavně – velká chuť učit se nové věci a být jako ryba ve vodě při jednání s lidmi, kteří jsou našimi klienty a pro které se snažíme vytvořit co nejlepší podmínky. Nabídky prosím zasílejte na atkinson@atkinson.cz. Těšíme se na Vás

VÍCE INFORMACÍ