Zvolte si typ nemovitosti

Nemovitosti

Celkem 12 fotografií, zobrazit všechny
Operace:
Prodej

rodinný dům v Dolním Bukovsku

Adresa:
Dolní Bukovsko
Jana Koláře
SLEVA
Cena:
6.490.000 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Dolním Bukovsku o zastavěné ploše 133 m2 s pozemkem o výměře 1848 m2. Dům je umístěn uprostřed zahrady se sadem se vzrostlými stromy a nabízí klidné bydlení v obci vzdálené27 km od Českých Budějovic a 127 km od Prahy. Celý dům je podsklepený (sklep je pochozí a nabízí dostatečný prostor pro kutilské práce), na zahradě je i několik dalších hospodářských stavení, kůlny, králíkárny, skleník, pozemek je přístupný (má dva vjezdy) ze dvou ulic a to jak z hlavní ulice Jana Koláře, vedoucí Dolním Bukovskem, tak z klidné zadní ulice Staré město. Dvoupodlažní stavba nabízí celkem šest obytných místností (včetně tří pokojů v podkroví), kuchyň a koupelnu. Lokalita Dolní Bukovsko je ideální pro rodinu s dětmi, či jako rekreační chalupa, případně jako ubytovna (dům je před rekonstrukcí). K dispozici jsou veškeré inženýrské sítě, plyn je přiveden na hranici pozemku.

Je zobrazena přibližná poloha nemovitosti, adresa:
Jana Koláře, Dolní Bukovsko, okres České Budějovice
Číslo nemovitosti:
00818
Operace:
Prodej
Typ nemovitosti:
Dům, vila
Typ domu:
Rodinný dům
Adresa:
Dolní Bukovsko
Jana Koláře
Konstrukce:
Cihlová
Stav objektu:
Před rekonstrukcí
Umístění objektu:
Klidná část obce
Plocha zastavěná:
133 m2
Plocha pozemku:
1848 m2
Elektřina u nemovitosti:
230v
Vodovod:
Dálkový vodovod
Kanalizace:
Veřejná kanalizace
Sklep:
Ne
Balkon:
Ne
Terasa:
Ne
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Makléřka:
realitní makléř: Monika Němcová, MBA
Mgr. Monika Němcová, MBA
telefon: +420 777 121 266
monika.nemcova@atkinson.cz

Nastartuje s námi Vaší kariéru

Chtěli jste vždy pracovat v oboru nemovitostí a sami nemáte odvahu? Máte chuť stát se součástí dobrého týmu založeného na vzájemné spolupráci a podpoře? Nabízíme práci v sehraném kolektivu i možnost kariérního postupu. Podmínkou je plynulá znalost anglického jazyka slovem i písmem, orientace na trhu nemovitostí a celkový přehled a hlavně – velká chuť učit se nové věci a být jako ryba ve vodě při jednání s lidmi, kteří jsou našimi klienty a pro které se snažíme vytvořit co nejlepší podmínky. Nabídky prosím zasílejte na atkinson@atkinson.cz. Těšíme se na Vás

VÍCE INFORMACÍ