Zvolte si typ nemovitosti

Nemovitosti

Celkem 16 fotografií, zobrazit všechny
Operace:
Prodej

1kk v prémiovém komunitním bydlení pro seniory v projektu SENIOR RESORT HLUBOKÁ

Adresa:
Hluboká nad Vltavou
Cena:
4.185.500 ,-
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku číslo C-2–02 v prémiovém komunitním bydlení pro seniory v projektu SENIOR RESORT HLUBOKÁ, jež je navržen podle aktuálních trendů moderního bydlení s důrazem na kvalitu a dlouhodobou udržitelnost budov. Jedná se o praktický byt o dispozici 1+kk nacházející se ve 2. NP budovy C. Stejně tak jako všechny ostatní bytové jednotky je i tato koncipována jako bezbariérová. Její podlahová plocha činí 33,9 m2 a disponuje balkonem o výměře 8,3 m2. Byt je orientovaný na západ. Bytovou jednotku tvoří: předsíň o výměře 4,2 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem o velikosti 23,5 m2 a koupelna s toaletou o výměře 6,3 m2. Dle přání lze dokoupit samostatnou sklepní kóji na patře.

Budova C je vybavena prostorným výtahem.

Byt bude předán zkolaudovaný, včetně sanitárního vybavení, obkladů a finálního pokrytí podlah.

Součástí celého resortu jsou parkovací stání, která lze dle přání dokoupit.
Obyvatelé resortu mohou dle potřeby také využívat společné prostory jednotlivých budov (tj. např. společenské místnosti, prostory pro zdravotnické a sociální služby, sklady pro odpad apod.)

SENIOR RESORT HLUBOKÁ se nachází v romantickém jihočeském městě Hluboká nad Vltavou. Základem naší projektové vize je kombinace vysokého standardu seniorského bydlení v příjemném a klidném prostředí s možností využívat zdravotnický servis, služby i nabídku volnočasových aktivit, to vše s pomocí dosažitelného financování formou družstevního vlastnictví.
(Družstevní vlastnictví představuje nejdostupnější řešení pořízení vlastního bydlení bez hypotéky a dokládání příjmů. Při nákupu bytové jednotky stačí postupně složit pouze 30% ceny bytu a zbytek doplácet měsíčními splátkami družstvu.)


Výhodou projektu SENIOR RESORT HLUBOKÁ je ověřený formát družstevního bydlení představující cenově dostupné řešení pro širokou veřejnost a nabízející také skvělou investici do budoucnosti.

Kontaktujte nás, rádi si s Vámi domluvíme osobní schůzku. Jsme tu pro Vás.

Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 03' 25.082"N, 14° 26' 52.083"E
Číslo nemovitosti:
00821
Operace:
Prodej
Typ nemovitosti:
Byt
Typ bytu:
1+kk
Číslo bytu:
C-2-02
Podlaží:
2. podlaží z 4 podlaží celkem
Adresa:
Hluboká nad Vltavou
Rok kolaudace:
2026
Konstrukce:
Cihlová
Stav objektu:
Novostavba
Umístění objektu:
Klidná část obce
Plocha podlahová:
34 m2
Plocha balkonu:
8 m2
Vlastnictví:
Družstevní
Elektřina u nemovitosti:
230v
Vodovod:
Dálkový vodovod
Sklep:
Ne
Balkon:
Ano
Terasa:
Ne
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Vydaný certifikát:
B - Velmi úsporná

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:

Nastartuje s námi Vaší kariéru

Chtěli jste vždy pracovat v oboru nemovitostí a sami nemáte odvahu? Máte chuť stát se součástí dobrého týmu založeného na vzájemné spolupráci a podpoře? Nabízíme práci v sehraném kolektivu i možnost kariérního postupu. Podmínkou je plynulá znalost anglického jazyka slovem i písmem, orientace na trhu nemovitostí a celkový přehled a hlavně – velká chuť učit se nové věci a být jako ryba ve vodě při jednání s lidmi, kteří jsou našimi klienty a pro které se snažíme vytvořit co nejlepší podmínky. Nabídky prosím zasílejte na atkinson@atkinson.cz. Těšíme se na Vás

VÍCE INFORMACÍ