Zvolte si typ nemovitosti

Nemovitosti

Celkem 7 fotografií, zobrazit všechny
Operace:
Prodej

Pozemek k bytové výstavbě

Adresa:
České Budějovice
VÝHRADNĚ
Cena:
9.900 ,- za m2
Připojené soubory:
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji pozemek parc. číslo 1984/1 v k.ú. České Budějovice 2 (Čtyři Dvory), určený k bytové výstavbě o celkové výměře 22.531 m2, v lokalitě, která je jako jedna z posledních v krajském městě určena k zastavění bytovou zástavbou. Na hranici pozemku je nově vybudovaná komunikace, která spojuje ulici Branišovská a Milady Horákové s ulicí Na Sádkách, na hranici pozemku jsou rovněž veškeré inženýrské sítě (pod komunikací). Změnou územního plánu č. 99 z června 2023 došlo ke změně určení pozemku na KOL a SKOL (viz přílohy) s podlažností 8 až 12 pater.
Pozemek se nachází v blízkosti oblíbeného volnočasového parku Stromovka (5 minut), který je situován jihozápadně od centra na západním břehu Vltavy a svou rozlohou 68 ha je největším českobudějovickým parkem. Centrum města spojuje se Stromovkou cyklotrasa. Park je protkaný sítí nezpevněných, ale i asfaltových stezek, které se využívají k procházkám, výletům na kole i k inline bruslení. Stromovka nabízí i hřiště pro děti, volejbalové i basketbalové hřiště. V blízkosti se nachází i menší golfové hřiště a discgolf s 9 jamkovým hřištěm.
V okolí se nachází jak supermarkety, restaurace, tak obchodní centrum Čtyři Dvory, Jihočeská univerzita a Biologické centrum. MHD je přivedeno přímo na komunikaci, která přiléhá k předmětnému pozemku.
V rámci území je zpracovaná studie pro blízké pozemky, která počítá i s výstavbou školy, školky, hřiště a zelenými a vodními plochami. 

Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 58' 35.515"N, 14° 26' 7.378"E
Číslo nemovitosti:
00830
Operace:
Prodej
Typ nemovitosti:
Pozemek
Typ pozemku:
Bydlení
Adresa:
České Budějovice
Umístění objektu:
Klidná část obce
Plocha pozemku:
22531 m2
Dopravní dostupnost:
MHD
Sklep:
Ne
Balkon:
Ne
Terasa:
Ne
Makléřka:
realitní makléř: Monika Němcová, MBA
Mgr. Monika Němcová, MBA
telefon: +420 777 121 266
monika.nemcova@atkinson.cz

Nastartuje s námi Vaší kariéru

Chtěli jste vždy pracovat v oboru nemovitostí a sami nemáte odvahu? Máte chuť stát se součástí dobrého týmu založeného na vzájemné spolupráci a podpoře? Nabízíme práci v sehraném kolektivu i možnost kariérního postupu. Podmínkou je plynulá znalost anglického jazyka slovem i písmem, orientace na trhu nemovitostí a celkový přehled a hlavně – velká chuť učit se nové věci a být jako ryba ve vodě při jednání s lidmi, kteří jsou našimi klienty a pro které se snažíme vytvořit co nejlepší podmínky. Nabídky prosím zasílejte na atkinson@atkinson.cz. Těšíme se na Vás

VÍCE INFORMACÍ